voor werkgevers

Ontdek onze veelzijdige ondersteuning bij het invullen van een breed scala aan vacatures, waaronder Software Development, Beheer, Testing , Data Analytics en alle andere IT-gerelateerde functies. Met diverse samenwerkingsvormen en een ontspannen aanpak streven we ernaar om op een effectieve en open manier je organisatorische doelen te behalen. Bij ons gaat het niet alleen om het vinden van talent, maar ook om het creëren van een samenwerking die voldoening en succes oplevert.

Lees meer
Hoe gaan we te werk?

Wij Guiden je Well

Ontdek een zorgvuldige, transparante, en niet opdringerige aanpak terwijl wij je begeleiden om de ideale collega voor jouw vacature te vinden. Ons doel is niet alleen om de positie ingevuld te krijgen, maar ook om de samenwerking plezierig te maken, zodat je een positief gevoel overhoudt aan het proces en je nieuwe collega. Your Goal. We Guide

Samen kijken we naar je behoefte en gaan we aan de hand van wederzijdse input aan de slag om nieuwe talenten voor je organisatie te vinden.

We maken een schets van de kandidaat die aansluit op jouw doelstellingen.

We bereiken de ideale kandidaat door middel van ons headhunting model.

De eerste kandidaten komen bij je op gesprek.

Gefeliciteerd!! Je hebt een nieuwe collega! Guidewell blijft contact onderhouden met zowel jou als werkgever en met je nieuwe collega zodat alles vlekkeloos verloopt.

Hulp nodig bij het vinden van je nieuwe IT collega?

Guidewell heeft diverse organisaties geholpen bij hun zoektocht naar IT professionals. Wil je ook een Guide zoals:

Op zoek naar ondersteuning voor je IT vacatures?

Contacteer je Guide
CCV

Kirsten Sturm:

Ik werk doorlopend samen met Guidewell voor een aantal vacatures. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze snel zijn, goed contact onderhouden en afspraken nakomen. Ze hebben ons goed geholpen met het leveren van kandidaten die tot de juiste match hebben geleid.

Guidewell 2024 © Sitemap Privacyverklaring Made by Hallomarketing