Voor Werkgevers

Onze diensten

Werving en Selectie

Op basis van No Cure, No Pay nemen wij de gehele werving van je over. Je nieuwe collega komt vast in dienst bij je organisatie.

Interim

Tijdelijke ondersteuning nodig van werkzaamheden? Onze netwerk van ZZP’ers kan je hierbij helpen.

Detavast

Wil je risico’s spreiden en meer flexibiliteit alvorens je een medewerker vast in dienst neemt? Een Detavast constructie kan een mooie oplossing zijn.

Werkwijze voor organisaties

Waar wij organisatie meer helpen

01.
Doelstelling organisatie vaststellen

Samen kijken we naar je behoefte en gaan we aan de hand van wederzijdse input aan de slag om nieuwe talenten voor je organisatie te vinden.

02.
Profielschets van ideale kandidaat creëren

We maken een schets van de kandidaat die aansluit op jouw doelstellingen.

03.
Gerichte Headhunting

We bereiken de ideale kandidaat doormiddel van onze headhunting model

04.
Gesprekken

De eerste kandidaten komen bij je op gesprek. 

05.
Nieuwe collega

Gefeliciteerd!! Je hebt een nieuwe collega! Guidewell blijft contact onderhouden met zowel jou als werkgever, en met je nieuwe collega zodat alles vlekkeloos verloopt.

Reviews

Your Goal we Guide

Hoe ervaren de IT professionals en partners de samenwerking met Guidewell.

Ik Spreek Dagelijks Met Recruiters, Maar Guidewell Is In Tegenstelling Tot Veel Anderen Uit De Branche Oprecht Geïnteresseerd In Haar Klanten, Maar Ook In De Kandidaten Waarvoor Ze Bemiddelen. Guidewell Gaat Niet Voor De Snelle Deal, Ze Begrijpen Dat Het Om De Toekomst Van Zowel Personen Als Bedrijven Draait. De Gesprekken Met Guidewell Zijn Positief En Ze Weten In Een Lastige Markt De Juiste Kandidaten Te Vinden. Ik Ben Erg Tevreden Over De Samenwerking!

Mark Lanphen
IT Manager

“Samen Met Guidewell Ben Ik Op Zoek Gegaan Naar Mijn Eerste ‘Echte’ Baan Als Developer. Meteen Op Het Begin Had Guidewell Uitgebreid De Tijd Genomen Om Me Te Leren Kennen, Voordat Ze Met Potentiële Bedrijven Aankwamen (In Tegenstelling Tot Anderen,) Hierdoor Ontstond Meteen Een Fijne Samenwerking. Met Guidewell Heb Ik In Een Week Tijd Twee Hele Mooie Banen Aangeboden Gekregen. Guidewell Kon, Met Heel Veel Persoonlijk Contact Effectief Mijn Gedachten Op Een Rijtje Zetten. Met Alle Tips Die Ze Daarbovenop Gaven, Was Ik Voor Elk Gesprek Goed Voorbereid, En Heb Ik Uiteindelijk Een Mooie Keuze Gemaakt.

Niek De Gier
Software Developer

Ik Was Opzoek Naar Een Nieuwe Uitdaging, Maar Wist Niet Zo Goed Waar Ik Moest Kijken, Nadat Ik Zelf Wat Rond Had Gekeken Kwam Ik In Contact Met Guidewell, Hiervoor Stond Ik Nog Erg Bedenkelijk Tegenover Recruiters Maar Na Een Zeer Prettige Samenwerking Gehad, Casual Maar Toch Zeer Zakelijk, Heeft Guidewell Zich Bewezen Als Een Van De Betere Recruiters Waarmee Ik Heb Gesproken En Beveel Om Hem Deze Reden Ook Aan. Hij Luistert Goed Naar De Kandidaat, Vraagt Wat Je Wilt En Waar Je Naar Opzoek Bent, Zoekt Ook Naar Je Idealen En Weet Uiteindelijk De Beste Matches Te Vinden In Een Zeer Korte Tijd!

Jean Paul Van Houten
Software Developer
Vragen of verzoeken?

Vraag naar de mogelijkheden