Onze diensten.

We werken aan de hand van vier verschillende diensten. No Cure , No Pay. Retained Recruitment Marketing , Interim , Detavast.

Lees meer

Vier verschillende samenwerkingsvormen.

Voor ieder wat wils. We bieden vier diverse samenwerkingsvormen aan waardoor je altijd de ideale vorm vindt die aansluit bij jouw behoeften.

Bij een retained guide samenwerking is er meer commitment vanuit beide kanten. Het gaat hierbij om een gefocuste en langdurige samenwerking waarbij een deel van de succesfee bij start van de zoektocht wordt gerekend en het overige deel van de fee bij start van de kandidaat. Aan de hand van recruitment marketing dragen we bij aan je employer branding en naamsbekendheid. We zetten een complete vacaturecampagne uit waarbij je vacature inclusief naam, logo van je organisatie op de bekende social media platformen wordt geadverteerd. Ook zullen je vacatures zichtbaar zijn op de bekende vacatureplatformen. Meer weten?

Met de no cure, no pay samenwerking heb je als partner de vrijheid om gratis gesprekken met kandidaten te voeren. Pas wanneer een kandidaat bij jouw organisatie aan de slag gaat, wordt er een succes fee gerekend. Meer weten?

Toe aan tijdelijke versterking? Met onze Interim Guide samenwerking vinden we de beste freelancer/zzper die invulling kan geven voor je tijdelijke klus. Meer weten?

Wil je een werknemer eerst op tijdelijke basis in dienst nemen bij je organisatie en na verloop van tijd de mogelijkheid krijgen om je collega in vaste dienst te laten treden? Onze DetaVast samenwerking biedt flexibiliteit aan zowel onze partners als aan de werknemers. Bij ons DetaVast-programma kunnen onze partners profiteren van tijdelijke arbeidskrachten voordat ze beslissen of ze de werknemers permanent in dienst willen nemen. Hierdoor is er een soepele overgang mogelijk. Ontdek de voordelen van onze DetaVast-samenwerking en bouw duurzame, langdurige arbeidsrelaties op met getalenteerd IT-personeel. Meer weten?
Guidewell 2024 © Sitemap Privacyverklaring Made by Hallomarketing