voor professionals

Ontdek een wereld van mogelijkheden bij ons als IT-professional. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden. Of je nu werkzaam bent in development, beheer, data of andere IT-gerelateerde uitdagingen, bij ons vind je de perfecte gelegenheid om je expertise te ontplooien. Your Goal. We Guide

Lees meer
Hoe gaan we te werk?

Wij Guiden je Well

Bij ons staat de zoektocht naar jouw ideale baan centraal. We bieden zorgvuldige begeleiding op een transparante en niet opdringerige manier, met als doel een plezierige samenwerking waarin jouw doelen voorop staan. Wij streven ernaar dat je niet alleen de perfecte baan vindt, maar ook een positieve ervaring overhoudt aan de gehele samenwerkingsperiode.

Samen met je Guide ga je jouw doelen vaststellen en verder uitwerken. We geven je informatieve tips en zorgen ervoor dat je perfect begeleid wordt om je doelen te behalen.

Je Guide biedt je een overzicht van potentiële werkgevers en functies die passen bij jouw wensen en ambities.

Nadat je een selectie hebt gemaakt van de opties die bij je passen, zal je Guide je begeleiden om goede gesprekken te voeren samen met onze partners

Samen evalueren we je gesprekken. We geven je tips en helpen we je met bijvoorbeeld onderhandelen over je arbeidsvoorwaarden en andere zaken waar we je in kunnen adviseren.

Gefeliciteerd!! Je hebt een nieuwe uitdaging!! Je Guide houdt ook na het vinden van je nieuwe uitdaging contact met je om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Wil je ook aan de slag bij een van onze vele partners?

Guidewell heeft een uitgebreid netwerk van diverse organisaties. Hierdoor heb je meerdere opties om een uitdaging te vinden die aansluit bij je wensen en ambities.

Opzoek naar een nieuwe uitdaging?

Contact
Guidewell 2024 © Sitemap Privacyverklaring Cookiebeleid Made by Hallomarketing