Voor professionals

Onze Focus

.NET

We helpen diverse professionals en organisaties die werkzaam zijn in een Microsoft omgeving. Denk hierbij aan C# ontwikkelaars en Azure specialisten

Front end

Heb je ervaring met Javascript of vind je het gaaf om het Front end te ontwikkelen. Voor Front end ontwikkelaars hebben we interessante uitdagingen.

Data Analytics

Heb je een passie voor Data of ervaring met Business Intelligence. Voor Data analytics professionals hebben we diverse mogelijkheden.

Werkwijze voor organisaties

Wij vinden de talenten die jij zoekt

01.
Doelstelling professionals vaststellen

Samen met je Guide ga je jouw doelen vaststellen en verder uitwerken. We geven je informatieve tips en zorgen ervoor dat je perfect begeleidt wordt om je doelen te behalen. 

02.
Shortlist Creëren

Je Guide bied je een overzicht van potentiële werkgevers en functies die passen bij jouw wensen en ambities.

03.
Gesprekken

Nadat je een selectie hebt gemaakt van de opties die bij je passen, zal je guide je begeleiden om goede gesprekken te voeren samen met onze partners. 

04.
Evalueren

Samen evalueren we je gesprekken. We geven je tips en helpen we je met bijvoorbeeld onderhandelen en andere zaken waar je hulp bij nodig hebt.

05.
Nieuwe uitdaging

Gefeliciteerd!! Je hebt een nieuwe uitdaging!! Je Guide houdt ook na het vinden van je nieuwe uitdaging contact met je om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Reviews

Your Goal we Guide

Hoe ervaren de IT professionals en partners de samenwerking met Guidewell.

Ik Spreek Dagelijks Met Recruiters, Maar Guidewell Is In Tegenstelling Tot Veel Anderen Uit De Branche Oprecht Geïnteresseerd In Haar Klanten, Maar Ook In De Kandidaten Waarvoor Ze Bemiddelen. Guidewell Gaat Niet Voor De Snelle Deal, Ze Begrijpen Dat Het Om De Toekomst Van Zowel Personen Als Bedrijven Draait. De Gesprekken Met Guidewell Zijn Positief En Ze Weten In Een Lastige Markt De Juiste Kandidaten Te Vinden. Ik Ben Erg Tevreden Over De Samenwerking!

Mark Lanphen
IT Manager

“Samen Met Guidewell Ben Ik Op Zoek Gegaan Naar Mijn Eerste ‘Echte’ Baan Als Developer. Meteen Op Het Begin Had Guidewell Uitgebreid De Tijd Genomen Om Me Te Leren Kennen, Voordat Ze Met Potentiële Bedrijven Aankwamen (In Tegenstelling Tot Anderen,) Hierdoor Ontstond Meteen Een Fijne Samenwerking. Met Guidewell Heb Ik In Een Week Tijd Twee Hele Mooie Banen Aangeboden Gekregen. Guidewell Kon, Met Heel Veel Persoonlijk Contact Effectief Mijn Gedachten Op Een Rijtje Zetten. Met Alle Tips Die Ze Daarbovenop Gaven, Was Ik Voor Elk Gesprek Goed Voorbereid, En Heb Ik Uiteindelijk Een Mooie Keuze Gemaakt.

Niek De Gier
Software Developer

Ik Was Opzoek Naar Een Nieuwe Uitdaging, Maar Wist Niet Zo Goed Waar Ik Moest Kijken, Nadat Ik Zelf Wat Rond Had Gekeken Kwam Ik In Contact Met Guidewell, Hiervoor Stond Ik Nog Erg Bedenkelijk Tegenover Recruiters Maar Na Een Zeer Prettige Samenwerking Gehad, Casual Maar Toch Zeer Zakelijk, Heeft Guidewell Zich Bewezen Als Een Van De Betere Recruiters Waarmee Ik Heb Gesproken En Beveel Om Hem Deze Reden Ook Aan. Hij Luistert Goed Naar De Kandidaat, Vraagt Wat Je Wilt En Waar Je Naar Opzoek Bent, Zoekt Ook Naar Je Idealen En Weet Uiteindelijk De Beste Matches Te Vinden In Een Zeer Korte Tijd!

Jean Paul Van Houten
Software Developer
Vragen of verzoeken?

Vraag naar de mogelijkheden