Heb je vragen?

Bekijk hieronder de lijst met veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met een van onze Guides.

Natuurlijk niet. Guidewell heeft diverse opties voor verschillende soorten professionals en starters. Op onze website staan echter een select aantal vacatures. Samen met jou gaan we op zoek naar een nieuwe uitdaging die perfect bij je past. Maak je geen zorgen en neem contact op met je Guide.

 

Nee, voor professionals zijn de werkzaamheden van Guidewell geheel kosteloos.

Natuurlijk! Guidewell begeleid je en geeft je advies met betrekking tot informatie in jouw specifieke IT markt. Hierdoor kun je voor jezelf de juiste beslissingen maken op de juiste momenten.

 

De Guides bij Guidewell hebben jarenlange ervaring op het gebied van solliciteren en kunnen specifiek voor jou een sollicitatie strategie uitwerken die bij jou past.

Privacy

Met jouw goedkeuring bewaren we jouw gegevens in onze database. Hierbij spreken we samen met jou af hoelang wij jouw gegevens mogen bewaren. Dit bepaal jij zelf.  Bij Guidewell houden we ons aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

 

Geen probleem. Neem gerust contact met ons op. We zullen proberen al je vragen te beantwoorden. Tot snel!

 
Kantoor
Astronaut 22 3824 MJ Amersfoort
Bereikbaar
Maandag t/m zaterdag: 08:00 17:00
Contactgegevens
Bereikbaar
Maandag t/m zaterdag: 08:00 17:00

Contact

Wij komen graag met je in contact. Kom gezellig langs bij ons in Amersfoort, bel of mail ons gerust.