Over Guidewell.

Wij zijn jouw IT recruitment agency, gevestigd in Nederland en Curaçao. We begeleiden IT professionals en werkgevers, coachen en adviseren je bij het vinden van een nieuwe uitdaging of een nieuwe collega. Wij focussen ons op Software Development , Beheer, Testing, Data Analytics en alle andere IT-gerelateerde functies.

Lees meer

Vrijheid, Oprechtheid, Remote, Commitment

Bij Guidewell streven we ernaar om meer te zijn dan zomaar een IT Recruitment Agency. We zijn een team dat relaties bouwt op basis van kernwaarden die de essentie vormen van wie we zijn en wat we doen.

We geloven in de kracht van vrijheid. Vrijheid om te werken waar je wilt, wanneer je wilt, hoe je het wilt en vooral vanuit je intrinsieke motivatie. Tenslotte is vrijheid, blijheid.

Oprechtheid staat bij ons voorop. We streven naar langdurige relaties gebaseerd op eerlijkheid en betrouwbaarheid. Onze oprechtheid vormt de basis voor duurzame samenwerkingen met zowel onze partners als onze Guides.

Remote werken is niet alleen een optie; het is een verrijking van onze bedrijfscultuur. Bij Guidewell omarmen we de mogelijkheden van flexibel werken en streven we naar een wereld waar afstand geen beperking is, maar een kans om je werk en privé balans optimaal te benutten. We werken tenslotte om te leven en niet andersom.

Commitment definieert ons belofte. Onze commitment gaat hand in hand met een sterke samenwerking, waarbij teamleden elkaar ondersteunen om gezamenlijke doelen te behalen. Of het nu gaat om het oplossen van complexe aanvragen of het bieden van op maat gemaakte oplossingen. Onze toewijding aan elkaar en aan het succes van onze partners en professionals is voor ons van het grootste belang.

Contact opnemen

Onze klanten.

Zij gingen je voor, meer dan 100 mooie bedrijven waar wij de tech teams voor bouwen.

Op zoek naar ondersteuning voor je IT vacatures?

Contacteer je Guide

Werken bij Guidewell

Wil jij werken bij een hechte club waar vrijheid en ondernemerschap hand in hand gaan? Bij Guidewell bieden we niet alleen uitdagende kansen, maar ook de vrijheid om jouw eigen pad te bewandelen en je ondernemerschap te stimuleren. Met de mogelijkheid om remote te werken, krijg je de flexibiliteit die past bij jouw levensstijl waardoor je de perfecte work-life balans creëert voor jezelf.

Altijd al gedroomd om te werken vanuit een tropische locatie? Dan verwelkomen je graag in onze vestiging op het mooie Curaçao.

Bij Guidewell geloven we in het creëren van een omgeving waarin jij kunt groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Dus, als je op zoek bent naar een werkomgeving die meer is dan alleen een job, neem dan snel contact met ons op! Ontdek de mogelijkheden bij Guidewell.

Werken bij Guidewell

Meet the team

Wil je ook onderdeel worden van Guidewell, neem dan contact met ons op

Charles Eboigbe

Founder and Senior Guide

Brian Eboigbe

Managing Guide

Desiree Winklaar

Guide

Sharon Flores

Resource Guide

Niek van Vliet

Business Development Guide
Guidewell 2024 © Sitemap Privacyverklaring Made by Hallomarketing