Werken bij Guidewell.

Wij zijn een IT recruitment agency die IT professionals en haar partners begeleid, coacht en adviseert bij het vinden van een nieuwe uitdaging of een nieuwe collega.

Lees meer
Werken bij Guidewell als

Guide

Voor onze kantoren in Nederland en Curacao, werken onze Guides op een vaste locatie. Woon je in Nederland en zie je het zitten om te gaan wonen en werken voor Guidewell in Curacao dan is dat zeker een optie! Je kunt werken met veel vrijheid en flexibiliteit, samen met je fysieke en digitale team. Wil je meer weten over de mogelijkheden om te werken bij Guidewell als Guide? Wil je aansluiten bij ons sterke netwerk en genieten van veel vrijheid en flexibiliteit, laat je gegevens achter via onderstaande link! En dan spreken wij elkaar snel!

 

Remote:

Ons netwerk bestaat uit Guides en Resource Guides die overal ter wereld wonen en werken. Je hebt bij Guidewell de mogelijkheid om fully remote te kunnen werken waar dan ook ter wereld. Onze werkwijze is volledig gebaseerd op transparantie en vertrouwen. Je kunt werken met enorm veel vrijheid en flexibiliteit. Zelfstandig, maar toch samen met een enthousiast team dat klaar staat voor elkaar. Wil je meer weten over de mogelijkheden om te werken bij Guidewell als Remote Guide of als Remote Resource Guide? Wil je je aansluiten bij ons sterke netwerk en genieten van veel vrijheid en flexibiliteit, laat je gegevens achter via onderstaande link en dan spreken wij elkaar snel!

Contact opnemen

Guidewell vacatures

Ga aan de slag als Guide of als Remote Guide bij hét toonaangevende IT-Recruitment Agency.
aan de slag als

Guide bij Guidewell

Of je nu remote wil werken, op kantoor in Nederland of zelfs in Curacao aan de slag wil…het is allemaal mogelijk!

We geloven in de kracht van vrijheid. Vrijheid om te werken waar je wilt, wanneer je wilt, hoe je het wilt en vooral vanuit je intrinsieke motivatie. Tenslotte is vrijheid, blijheid

Bij Guidewell ben jij verantwoordelijk voor je eigen targets en doelen. We werken niet met KPI's. We geloven dat een intrinsieke motivatie met een eigen en duidelijke doel, zorgt voor betere resultaten, volwassenheid en vertrouwen binnen onze teams.

Omdat je kan genieten van vrijheid en flexibiliteit, heb je de mogelijkheid om een betere work-life-balance te creëren voor jezelf.

Je hebt de optie om als Remote Guide aan de slag te gaan. Interessant als je een langdurig periode wilt reizen, of juist wilt emigreren naar een ander land.

Werken bij Guidewell

Remote Resource Guide bij Guidewell

Guidewell
Bekijk vacature

Recruitment Guide bij Guidewell Curacao

Guidewell
Bekijk vacature

Meet the team

Wil je ook onderdeel worden van Guidewell, neem dan contact met ons op

Charles Eboigbe

Founder and Senior Guide

Brian Eboigbe

Managing Guide

Desiree Winklaar

Guide

Niek van Vliet

Business Development Guide

Sharon Flores

Resource Guide
Guidewell 2024 © Sitemap Privacyverklaring Made by Hallomarketing