Ons verhaal

Over Guidewell

Guidewell is de een Full remote Digital Recruitment IT agency die IT professionals en haar partners begeleid, coacht en adviseert bij het vinden van een nieuwe uitdaging of  een nieuwe collega. Je krijgt een eigen Guide die jou zal helpen en ondersteunen. We richten ons specifiek op IT vacatures en professionals.


 

Bij Guidewell geloven we in oprechtheid en eerlijkheid.

Zo behandelen wij onze professionals en onze partners. We begrijpen dat het om de toekomst van zowel professionals als werkgevers gaat. Guidewell richt zich op zorgvuldige en transparante samenwerkingen. Met onze jarenlange ervaring in recruitment weten wij als geen ander hoe je een match kunt creëren.

Remote Recruitment

Onze netwerk bestaat uit Guides en Resource Guides die overal ter wereld wonen. Je hebt bij Guidewell de mogelijkheid om Fully Remote te kunnen werken waar ook ter wereld. 
Onze werkwijze is volledig gebaseerd op transparantie en vertrouwen. Je kunt werken met enorm veel vrijheid en flexibiliteit. Zelfstandig maar toch samen met een enthousiaste team die klaar staat voor
 elkaar. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden om te werken bij Guidewell als Remote Guide of als Remote Resource Guide? Wil je aansluiten bij onze sterke netwerk en genieten van veel vrijheid en flexibiliteit? Laat je gegevens achter via onderstaande link! En dan spreken wij elkaar snel!Recruitment voor:

Development
Data Analytics
Product Owners / Project Managers
Guidewell lost je organisatorische uitdagingen op met behulp van haar IT professionals.
Charles Eboigbe, Eigenaar Guidewell

Your Goal. We Guide